Njoftim për medie

20.02.2014

Kryetari i Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Kosovës, Prof. dr. Enver Hasani, të mërkurën, më 19 shkurt 2014, mbajti një ligjëratë para studentëve dhe profesorëve të universitetit “SMU Dedman School of Law”, me seli në Dallas të shtetit federal Teksas (SHBA), në temën: “Roli dhe pozita e gjykatave kushtetuese në Evropën juglindore: Rasti i Kosovës”. 

Ligjëratën e kryetarit Hasani në universitetin “SMU Dedman School of Law”, mund ta ndiqni në linkun:
http://youtu.be/T6xXDwh0aIc