Njoftim për medie

16.02.2013

Instituti “East-West Management” (EWMI), me seli në Nju Jork, ka publikuar raportin kushtuar themelimit dhe fillimit të punës së Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Kosovës.

Raporti është përgatitur nga drejtori i programeve të Sundimit të Ligjit në Institutin “East-West Management”, z. Nicolas Mansfield.

Raportin e plotë mund ta lexoni duke klikuar këtu: Raporti_i_Institutit_EWMI_për_Gjykatën_Kushtetuese.pdf