Njoftim për medie

17.10.2012

Kryetari i Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Kosovës, Prof. dr. Enver Hasani, të enjten, më 18 tetor 2012, do të presë në takim njohës Ambasadoren e Shteteve të Bashkuara Amerikës në Kosovë, znj. Tracey Ann Jacobson.

Takimi do të mbahet në Zyrën e Kryetarit të Gjykatës Kushtetuese të Kosovës dhe fillon në orën 10:45.

Mediet do të kenë mundësi të marrin pamje vetëm në fillim të takimit.