Njoftim për medie

15.09.2014

Kryetari i Gjykatës Kushtetuese të Kosovës, Prof. dr. Enver Hasani, është informuar nga gjyqtari Robert Carolan për largimin e tij nga puna për arsye personale dhe i njëjti nuk do të jetë më gjyqtar i Gjykatës Kushtetuese të Republikës Kosovës.

Gjykata Kushtetuese do të vazhdojë me punën e saj si deri më tani.