Other orders

Mendim Mospajtues i gjyqtarit Bekim Sejdiu

Case No. KO 61/20

Download:
Applicant:

Uran Ismaili dhe 29 deputetë të tjerë të Kuvendit të Republikës së Kosovës

Type of Referral:

KO - Referral from state organisations

Type of act:

Other orders

Dissenting opinion