Institucionet e Kosovės

 • KI 61/11 dhe KI 55/13

  Vlerėsimi i kushtetutshmėrisė sė dy aktgjykimeve tė Gjykatės Supreme tė Republikės sė Kosovės: Rev. nr. 434/2008, tė 23 shkurtit 2009, dhe Rev. nr. 164/2010, tė 11 janarit 2013

  18.04.2014
 • KI94/13

  Vlerėsimi i kushtetutshmėrisė sė Aktgjykimit tė Gjykatės sė Qarkut nė Pejė, Ac. nr. 324/12, tė 21 dhjetorit 2012

  16.04.2014
 • KI 187/13

  Vlerėsimi i kushtetutshmėrisė pėr mospėrmbarimin e Vendimit tė Kolegjit tė Apelit tė Gjykatės Supreme GSK-KPA-A-001/12, tė 8 majit 2012 dhe tė Vendimit tė Komisionit pėr Kėrkesa Pronėsore tė Kosovės nr. KPCC/D/A/114/2011, tė 22 qershorit 2011

  16.04.2014
 • KI 200/13

  Vlerėsimi i kushtetutshmėrisė sė Aktgjykimeve Rev. Mlc. nr. 329/2012, tė 24 qershorit 2013, dhe Rev. nr. 356/2009, tė 20 janarit 2012, tė Gjykatės Supreme tė Kosovės, dhe tė
  Aktgjykimit Ac. nr. 52/2012, tė Gjykatės sė Qarkut nė Prizren,
  tė 11 majit 2012

  16.04.2014
Adresa

Rruga: "Perandori Justinian", p.n.
10000, Prishtine

TEL:

+381 (0)38 220 103
+381 (0)38 609 120
+381 (0)38 609 119

Fax:

+381 (0)38 220 112

e-mail: gjykata.kushtetuese@gjk-ks.org